Muziek

Met sfeervolle muziekavonden vinden veel nieuwe bezoekers de weg naar ’t Reghthuys, een succes voor alle seizoenen en bieden wij een mooi en gevarieerd programma.  Vijf avonden valt er volop te genieten van diverse artiesten met spraakmakende programma’s.

Bespreken: bij Wanda den Besten via e-mail:

muziek@reghthuys-nieuwkoop.nl  of telefonisch: 06 – 42 753 133

Meer details over het betreffende concert kunt u vinden in de agenda. Kaarten een kwartier voor aanvang niet opgehaald, gaan opnieuw in de verkoop. Wilt u meer informatie over deze activiteit of bespreken, stuur dan een email naar: muziek@reghthuys-nieuwkoop.nl of via tel: 06 – 42 753 133

"Muziek op Dinsdag"

Op iedere eerste dinsdag van de maand een “open inloop” in ‘t Reghthuys terwijl Willem van Pernis (piano & zang), Jelle Moraal (dwarsfluit & 2e stem) en Michiel Hoogerwerf (bas & gitaar) gezellig samen muziek maken. Van 16:00 tot 18:00 uur. Toegang is gratis en er is altijd een gastvrouw aanwezig die zorgt dat een drankje en hapje voor u klaar staat. Wat zou het toch mooi zijn om in de najaars- en later donkere wintermaanden na het boodschappen doen en alvorens te gaan eten even ’t Reghthuys in te lopen voor een borrel, een roddel, een filosofisch gesprek, een aai over een bol, of gewoon even te komen luisteren naar muziek.

Aanmelden voor de nieuwsbrief!

Contact

info@reghthuys-nieuwkoop.nl

06- 12 345 678

Adres

Reghthuysplein 1

2421 BE Nieuwkoop

’t Reghthuys – © 2021.
Privacy Policy / Algemene Voorwaarden